ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

محمود احمدی نژاد محاکمه می‌شود؟

عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری می‌گوید: برخی روسای جمهور ما در دوره دومشان خوب عمل نکردند، اما ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد از روز اول تا پایان دوره ۸ ساله خراب بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 30
کد خبر: ۵۲۷۳۸
به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد کریمی اصفهانی، عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری در بخشی از گفتگوی خود با خبرآنلاین با اشاره به تحرکات اخیر احمدی نژاد و اینکه چقدر معطوف به کاندیداتوری در انتخابات ۱۴۰۰ است، گفت: آقای احمدی نژاد یکی از رئیس جمهور‌هایی بود که از اول دوره اش تا روز پایان کارش فرافکنی داشت و خودش را در نظام جمهوری اسلامی یک سر و گردن از کل مسؤلین بالاتر می‌دانست و یکی از اشتباهات بزرگ این بود که فکر می‌کرد لنگر زمین و آسمان است و هر مشکلی را می‌تواند حل کند و حتی داشت یک جای پا از رهبری هم بالاتر می‌گذاشت.
 
 
وی گفت: یکی از فرصت‌های طلایی که در این ۴۰ سال بدست آمد، دوره طلایی ۸ سال ریاست جمهوری احمدی نژاد بود که از نظر درآمد ارزی بالاترین درآمد را داشتیم و اگر ما در آن مقطع ارز را کنترل و حفظ کرده بودیم به اندازه تمام دوره‌ها درآمد نفتی آن دوره را داشتیم و میانگین فروش نفت ما ۱۱۰ دلار بود و بیشترین نفت را در آن مقطع ۸ ساله فروختیم.
 
 
 
دبیر کل اصناف و بازار گفت: هیچ کسی نیامده است و این شخصی که این همه خیانت کرد را مؤاخذه کند و این مسئله‌ای است که به نظر من در کنار قوه مجریه، قوه قضاییه با دنبال کردن تخلف‌هایی که در ادوار مختلف ریاست جمهوری باید جلوی این خسران‌ها را بگیرد یا قوه مقننه با نظارت خود، می‌توانستند بهتر عمل کنند، اما این فرصت‌ها از بین رفت. در صورتی که ما با آن پول می‌توانستیم مملکت را صد‌ها سال بیمه کنیم.
 
 
کریمی اصفهانی تاکید کرد: باز هم می‌گویم برخی روسای جمهور ما در دوره دومشان خوب عمل نکردند، اما ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد از روز اول تا پایان دوره ۸ ساله خراب بود. ظلم‌ها و جنایت‌هایی که احمدی نژاد کرد قابل مقایسه با هیچ رئیس جمهوری در مملکت نیست و با هیچ دوره‌ای قابل مقایسه نخواهد بود. من حاضرم در هر دادگاهی پاسخ بدهم ودر این باره مناظره کنم.
 
 
وی گفت: به نظر من مثل خیلی از مسائل که در مملکت ما هنوز به آن رسیدگی نکرده اند این هم یکی از آن موارد است. به نظر من حتما باید مردم مطلع شوند. من فکر نمی‌کنم با خیانت‌هایی که برای ما مشخص است به هیچ عنوان او مورد تایید قرار گیرد، ولی در عین حال مردم باید بدانند که او چکار‌هایی کرده است تا هزینه شورای نگهبان و کسانی که تایید یا رد صلاحیت می‌کنند بالا نرود. حداقل آن این است که به دستگاه‌های نظارتی ما کمک کند تا مردم آگاه شوند و بدانند علت رد صلاحت او برای خیانت‌هایی است که در کشور انجام داده است.
منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر